Over Tom

Artistieke activiteiten :
- Bassist
- Mix-engineer
- Producer
- Oprichter van Studio Atum
- Fotografie
- Film & Music videos

Muzikale voorkeur :
- Stoner Rock & Metal
- Dubstep
- Drum ' n ' Bass
- Prog Rock

Over Atum

Waar staat Atum voor?

Atum is een van de goden uit het oud-Egyptische pantheon. Hij was de schepper van alle andere goden en van de wereld. Hij was in weze de levensadem, de inspiratie waaruit het leven ontstond. Deze goddelijke vonk symboliseert waar Studio Atum voor staat : het creëren van een artistiek hoogtepunt. Vanuit het niets een idee omvormen tot iets wezenlijks dat je kan delen met de wereld.

Hoe werkt Atum?

Atum staat den dienste van de artiest. Voor grotere projecten zoals het opnemen van een demo, album of video beginnen we liefst eerst met een verkennende afspraak waar duidelijk afgesproken wordt wat de wensen van de artiest zijn.
Dan wordt er vanuit onze expertise advies gegeven en afspraken gemaakt over hoe het eindresultaat moet klinken of eruit zien. De artiest heeft hierin uiteraard steeds het laatste woord.
Daarna maken we concrete afspraken over de opnamedata en een offerte met de kostprijs.

De opnames

Op de dag(en) van de opnames weet iedereen dus perfect wat er te gebeuren staat en kan iedereen in een ontspannen sfeer het beste van zichzelf geven. Wanneer nodig kunnen er pauzes ingelast worden, warme en koude dranken zijn gratis beschikbaar in onze pauzeruimte.