Bereik je publiek

Wat trekt de aandacht van je publiek beter dan een eigen music video?
Op je website, youtube kanaal of facebook, geen enkele artiest kan nog zonder.

Betaalbaar en creatief

Een dure clip is niet per se een goede clip, maar ook omgekeerd : een goede clip hoeft niet duur te zijn.

Jouw eigen clip vanaf 400 euro, incl btw.

Meer info over onze prijzen

Je eigen videoclip

Kan je nog zonder?

In deze tijden van social media is het een grote troef voor elke artiest en band om in de kijker te springen met een unieke, professionele videoclip. Maar een video clip laten maken door een professioneel bedrijf kost al gauw duizend euro of meer. Deze prijs komt voort uit het feit dat zij ook vaak voor film en tv werken en dus moeten investeren in personeel en materiaal dat aan de allerhoogste eisen voldoet.
Een alternatief voor de hedendaagse artiest is alles zelf doen, maar dat vraagt toch vrij grote investering in basismateriaal en vooral tijd om alles te leren.
Atum biedt de tussenoplossing. Voor een betaalbare prijs wordt er met degelijk materiaal gefilmd en dat beeldmateriaal wordt verwerkt tot een professioneel eindresultaat, geschikt voor gebruik op internet.

In de studio of op locatie

Naargelang het scenario van de clip kan er op locatie gefilmd worden, maar ook in onze eigen studio. Rekening houdend met het budget wordt een filmset gebouwd en voor meer experimentelere clips kan ook onze green wall gebruikt worden.

Het scenario

Of je nu een rapper bent, een metalband of pop-act, je video moet opvallen tussen de duizenden anderen om succes te hebben. Het scenario voor je video is minstens even belangrijk als de locaties en het materiaal dat je ter beschikking hebt.
Bij Atum zit hulp bij het schrijven van een gepast scenario steeds inbegrepen in de prijs.